maanantai 27. maaliskuuta 2017

Vastaukseni HS vaalikoneessaHesarin vaalikone oli ehkä hieman Ylen konetta parempi, mutta omasta mielestäni tässäkin oli outoja kysymyksiä.

Suurmoskeija on noussut keskusteluunkin. Vvaltuutetun näkökulmasta kyse on siitä kohteleeko kaupunki kaikkia toimijoita tasavertaisesti. Eli jos tontteja annetaan ev.lut kirkolle ja synagoogille, niin myös moskeijalle pitää löytyä tontti. Voi olla, että hanke kaatuu omaan mahdottomuuteensa muuten, enkä jää sitä erityisemmin kaipaamaan.

Tässä kysyttiin myös mielipidettä terveyspalvelujen tuottajasta ja ilmeisesti sijoitettiin ehdokkaita oikeisto-vasemmisto-akselille vastausten perusteella. Vastasin toivovani, että myös julkiset tuottajat pärjäävät jos ja kun sote-muutos avaa markkinat kilpailulle. Tämä edellyttää asiakkaan kokeman laadun parantamista. Toisaalta terveyspalveluissa oleellisempaa on tuotettu terveyshyöty, eli se onko annettu hoito vaikuttavaa. Sitä ei palvelun käyttäjä useinkaan osaa arvioida. Valitettavasti sen arvioiminen muutenkin on vaikeaa, koska sopivat mittarit puuttuvat.
Linkki HS-vaalikonevastauksiini tässä

Ei kommentteja: